Quickplay.noo

PRO Mini Rebounder 3`x3` (0,9x0,9m)

Flere visninger

PRO Mini Rebounder 3`x3` (0,9x0,9m)

Tilgjengelighet På lager

kr 1 399,-
Frakt
- Fra: kr 170,- Postnord mypack inntil 10 kg

Oversikt

ET ULTIMATE TRENINGSVERKTØYET.


Pakkestørrelse 103x29,5x12cm


Vekt: 9,6kg


Pro Rebounder er den eneste rebounderen som gir fotballspillere muligheten til å jobbe med fotball touchen både langs bakken og i luften. Den 0,9m x 0,9m store rammen føles enorm og gir spillerne på alle nivåer den beste muligheten til å jobbe med både nær teknikk,passnings kvalitet og avslutnings presisjon. Vinkelen på produktet er justerbart noe som gjør at produktet er perfekt å jobbe med både for fotball treneren. Pro Rebounderen er produsert i henhold til internasjonale krav og er designet til bruk for både Fotball/Håndball klubber skoler og foreninger.Den er bygget for maksimal holdbarhet og fungerer perfekt i allslags vær!

Detaljer

DET ULTIMATE TRENINGSVERKTØYET.

Pro Rebounder er den eneste rebounderen som gir fotballspillere muligheten til  å jobbe med  fotball touchen både langs bakken og i luften. Den 0,9m x 0,9m store rammen føles enorm og gir spillerne på alle nivåer den beste muligheten til å jobbe med både nær teknikk,passnings kvalitet og avslutnings presisjon. Vinkelen på produktet er justerbart noe som gjør at produktet er perfekt å jobbe med både for fotball treneren. Pro Rebounderen er produsert i henhold til  internasjonale krav og er designet til bruk for både Fotball/Håndball klubber skoler og foreninger.Den er bygget for maksimal holdbarhet og fungerer perfekt i allslags vær! 

2 års garanti
QuickPlay produkter er bygget for å vare, så hvert produkt som kjøpes på Quickplay.no er dekket av 2 års garanti! Hvis du har noen problemer med et produkt, vil du få ny del sendt ut samme dag. Alt vi ber om er for deg å sende et bilde av problemet til post@quickplay.no. Ringe oss gjerne for å diskutere dine problemer på 53697071
Videos
Anmeldelser
Nyhetsbrev