Quickplay.noo

Spot rebounder 8`x 5`(H-152 x L244 cm)

Flere visninger

Spot rebounder 8`x 5`(H-152 x L244 cm)
Spot rebounder 8`x 5`(H-152 x L244 cm)
Spot rebounder 8`x 5`(H-152 x L244 cm)

Spot rebounder 8`x 5`(H-152 x L244 cm)

Tilgjengelighet Utsolgt

kr 1 599,-

Oversikt

Quickplay Spot rebounder 8`x 5`er ofte kalt skuddvegg, ballvegg, fotballvegg eller skuddtrampoline. Vår multi funksjonelle fotball eller tennis rebounder , er en unik nyhet innen tennis og fotballutstyr. Den er ideell for egentrening på fotball øvelsene skudd, mottak og demping av ball eller generell ballkontroll. Det er lett å få til en god mestrings følelse med denne type rebounder. Denne rebounderen ligger under vårt system kalt soft pass, det vil si at ballen kommer tilbake til deg i en fart som gjør at du kan jobbe med ballen og få flere repetisjoner. QuickPlay Spot Rebounder er sammenleggbar, veier kun 6,7 kg og settes opp/demonteres på under 2 minutter - uten opplæring. Den kan derfor brukes både inne og ute, i hagen, i hallen eller på løkka. Ja du kan til og med ta den med deg på ferie, hvor enn det måtte være. Anbefaler våre sandsekker(uten sand) til bruk på frontbøylen for å holde rebounderen stabil.
Detaljer

QUICKPLAY SPOT REBOUNDER 8`X 5` Quickplay Spot rebounder 8`x 5` er perfekt for trening og sosiale leker. Fotball Rebounderen er superlett og portabel og kan settes opp og taes i bruk av alle - i alle aldre - uten noen form for opplæring. Settes opp på 2 minutter - uten behov for noe opplæring. Kommer i en meget lett og handy bag. Ideell for å bære med seg. EGENSKAPER: Liten vekt/liten når nedpakket Enkelt å sette opp - 2 minutter Alle stengene er ferdig festet med elastisk snor (akkurat som et telt!). Gjøre det enkelt for alle å montere og reduserer tapte deler Robust og fleksibelt design, med evnen til å deformeres og øyeblikkelig gå tilbake til å ordinær form.

Slitesterk og med bæreveske med skulderreim.

Designet og produsert av Quick Play Sport og testet for British Standards BS-EN71

Pakke Størrelse:. 97,5cm x 23cm x 13cm

Dimensjoner: H152cm x L244cm x D75cm

Vekt: 6,7Kg

2 års garanti
QuickPlay produkter er bygget for å vare, så hvert produkt som kjøpes på Quickplay.no er dekket av 2 års garanti! Hvis du har noen problemer med et produkt, vil du få ny del sendt ut samme dag. Alt vi ber om er for deg å sende et bilde av problemet til post@quickplay.no. Ringe oss gjerne for å diskutere dine problemer på 53697071
Anmeldelser
Nyhetsbrev