Quickplay.noo

Q-Fold 12' x 6'(B 366 x H 183cm)

Flere visninger

Q-Fold 12' x 6'(B 366 x H 183cm)

Tilgjengelighet På lager

kr 1 999,-
Frakt
- Fra: kr 240,- Postnord mypack 10-35 kg
 

Oversikt


  • 366x183cm Fotballmål

  • UPVC Rør – kan stå ute hele året

  • Lett nett system

  • Sammenleggbar på 30 sek

  • Enkelt klikk system

  • Pakke størrelse 118x37x24 cm

  • Vekt 15kg


Dette produkter blir sendt direkte fra vår leverandør i England med DHL, direkte hjem til dere.


Forventet leverings tid ca 1,5  uke.


Moms og toll er inkludert i denne prisen.

Detaljer

QuickPlay Q-fold teknologi

Det beste sammenleggbare målet for hjemmebruk.Tåler alle vær forhold. Designet og laget i Storbritannia av QuickPlay, selskapet som brakte deg Kickster målet. Sammenleggbart mål for barn.

Komme i gang på kort tid, med den nye Q-fold-teknologi, en ramme som folder helt flatt for virkelig enkel lagring mot en vegg eller et gjerde. Dette tar opp langt mindre plass enn andre PVC-mål som Samba eller Forza. Alt du trenger å gjøre er å fjerne baksidens bunn ramme og brett inn de diagonale side rammene.Settes i sammen igjen på 30 sekunder.Ved første gangs montering 5 minutter.

Allværs målet.

Vi har brukt høy klasse, 68mm diameter uPVC for Q-fold Range, betyr det vil kunne stå ute året rundt. Alt du trenger for å komme i gang er inkludert esken.Instruksjons hefte medfølger i esken. Sterkere Flexi-joint(støtdempene) system

Vår nye støt dempende Flexi-joint systeme gir mye bedre levetid på målet ditt, enn andre merker.Pga støt demping på de diagonale støttestagene(som er et vanlig svakt punkt). Kommer også med en 2 års dele garanti.

Anti- tverrlegger teknologi

Vi har tatt den innovative anti-tverrlegger teknologien fra vår match Range til Q-fold målet, holder målet sterkere og hindrer buet tverrlegger.

Quick klipps fra QuickPlay

Våre nye klipps for å feste nettet ,er ny og er lett å montere.

2 års garanti
QuickPlay produkter er bygget for å vare, så hvert produkt som kjøpes på Quickplay.no er dekket av 2 års garanti! Hvis du har noen problemer med et produkt, vil du få ny del sendt ut samme dag. Alt vi ber om er for deg å sende et bilde av problemet til post@quickplay.no. Ringe oss gjerne for å diskutere dine problemer på 53697071
Videos
Anmeldelser
Nyhetsbrev