Quickplay.noo

Fotballmål kickster elite 3x2m (5 er mål)

Flere visninger

Fotballmål kickster elite 3x2m (5 er mål)
Fotballmål kickster elite 3x2m (5 er mål)
Fotballmål kickster elite 3x2m (5 er mål)

Fotballmål - Kickster elite 3x2m (5 er mål)

Tilgjengelighet På lager

kr 2 099,-
Frakt
- Fra: kr 240,- Postnord mypack 10-35 kg

Oversikt

Det stabile og bærbare trenings målet.


Kickster Elite er et trenings mål med kombinert bærbarhet og stabilitet. Det er superlett å montere. Tyngden i rammen og målets gummiputer skaper stabilitet på alle underlag(kunstgress og innendørs bruk). Målet har en patentert løsning innen montering. Det kan lett settes opp på 90 sekunder og pakkes ned på sammme tid. Målet pakkes ned i en medfølgened bag,så det er lett å bære rundt hvor det enn skulle være. Målet har robust design og lang levetid, hvilket gjør det til et ideelt trenings mål, uansett spillerens nivå.


EGENSKAPER:  • Enkel og hurtig oppsett - bare 2 minuter

  • Gummiføtter, gjør målet ideelt for spill på kunstgress eller innomhus,uten å skli.

  • Tyngden i rammen gjør at den står stødig uten behov for sandsekker eller annet. Slitesterk og liten bag , hvilket gjør målet bærbart.

  • Designet og produsert av Quickplay Sport. Testet av British Standards BS-EN71

  • Dimensjoner: L3m x H2m

  • Vekt: 12,2 KG

  • Pakkestørrelse: 121x25x16cm

Detaljer
Det stabile og bærbare trenings målet. Kickster Elite er et trenings mål med kombinert bærbarhet og stabilitet. Det er superlett å montere. Tyngden i rammen og målets gummiputer skaper stabilitet på alle underlag(kunstgress og innendørs bruk). Målet har en patentert løsning innen montering. Det kan lett settes opp på 90 sekunder og pakkes ned på sammme tid. Målet pakkes ned i en medfølgened bag,så det er lett å bære rundt hvor det enn skulle være. Målet har robust design og lang levetid, hvilket gjør det til et ideelt trenings mål, uansett spillerens nivå.
2 års garanti
QuickPlay produkter er bygget for å vare, så hvert produkt som kjøpes på Quickplay.no er dekket av 2 års garanti! Hvis du har noen problemer med et produkt, vil du få ny del sendt ut samme dag. Alt vi ber om er for deg å sende et bilde av problemet til post@quickplay.no. Ringe oss gjerne for å diskutere dine problemer på 53697071
Videos
Anmeldelser
Nyhetsbrev