Quickplay.noo

Match fold 16`x7` ( L-4,88m x H-2,13m) 7 er mål

Flere visninger

Match fold 16`x7` ( L-4,88m x H-2,13m) 7 er mål
Match fold 16`x7` ( L-4,88m x H-2,13m) 7 er mål
Match fold 16`x7` ( L-4,88m x H-2,13m) 7 er mål

Match fold 16`x7` ( L-4,88m x H-2,13m) 7 er mål

Tilgjengelighet På lager

kr 2 899,-
Frakt
- Fra: kr 240,- Postnord mypack 10-35 kg
Eller
- Hente selv i butikk(Bergen) Kr 0,- For andre frakt alternativer, se vårt kundesenter.

Oversikt

Quickplay Goal målet som deres lag har ventet på. Hver detalj av målet gjør at du kan bruke mer tid på banen, og ,mindre tid på og sitte målet sammen. Alle stolper kommer “montert” med elastisk strikk, noe som gjør at ingen av delene forsvinner og alle kan sitte det sammen uten noen form for instruksjoner. Nettet har en feste anordning som gjør at det er enkelt å feste. Alle deler er produsert i høyeste kvalitet og høyeste standard ,noe som betyr at målet tåler utrolig mye. Fotballmålet kommer med en væske m/ skulder reim som gjør at det er like enkelt å transportere som det er å sette sammen.Dette produkter blir sendt direkte fra vår leverandør i England og forventet leverings tid ca 1,5 uker.Moms og toll er inkludert i denne prisen.


EGENSKAPER:



 • Eneste målet som er sammenleggbar og lett å slå sammen.

 • Enkel montering - 5 minutter

 • Står fritt, uten behov for base vekt.

 • Robust design i høy kvalitet. Laget i UPVC og sprøyte lakkert stål.

 • Slitesterk og lett bag med skulderrem.

 • Designet og prododusert av Quickplay Sport. Test: British Standards BS-EN71

 • Pakkens størrelse: L 120 x H 49 x B 29 cm

 • Dimensjon mål : H 2,13m x L 4,88m

 • Vekt: 27,8

Detaljer
Quickplay Goal målet som deres lag har ventet på. Hver detalj av målet gjør at du kan bruke mer tid på banen, og ,mindre tid på og sitte målet sammen. Alle stolper kommer “montert” med elastisk strikk, noe som gjør at ingen av delene forsvinner og alle kan sitte det sammen uten noen form for instruksjoner. Nettet har en feste anordning som gjør at det er enkelt å feste. Alle deler er produsert i høyeste kvalitet og høyeste standard ,noe som betyr at målet tåler utrolig mye. Fotballmålet kommer med en væske m/ skulder reim som gjør at det er like enkelt å transportere som det er å sette sammen.
2 års garanti
QuickPlay produkter er bygget for å vare, så hvert produkt som kjøpes på Quickplay.no er dekket av 2 års garanti! Hvis du har noen problemer med et produkt, vil du få ny del sendt ut samme dag. Alt vi ber om er for deg å sende et bilde av problemet til post@quickplay.no. Ringe oss gjerne for å diskutere dine problemer på 53697071
Videos
Nyhetsbrev