Quickplay.noo

Kickster Combo Mål 8`x 5`(L-244cm H-152cm)

Flere visninger

Kickster Combo Mål 8`x 5`(L-244cm H-152cm)
Kickster Combo Mål 8`x 5`(L-244cm H-152cm)
Kickster Combo Mål 8`x 5`(L-244cm H-152cm)

Kickster Combo Mål 8`x 5`(L-244cm H-152cm)

Tilgjengelighet På lager

kr 1 799,-
Frakt
- Fra: kr 170,- Postnord mypack inntil 10 kg

Oversikt

Kickster Combo er en skuddvegg eller mål i en og samme pakke. Kickster Combo pakkes ned og settes opp på 2 minutterr og er ideell for sentring og skuddøvelser. Den kan raskt endres til et mål for kamp eller opplæring. Alle quickplay produktene settes opp enkelt – uten noen form for opplæring.

Detaljer

Fotballmål og Rebounder i en og samme pakke!

Om Fotballmålet:
Om Rebounderen:

Hva er Kicster Combo?

Kickster Combo 8`x 5`er et unikt produkt som gir deg to fotballverktøy i en og samme pakke. På under 2 minutter bygges den om fra et robust fotballmål til en fullverdig rebounder.

Kickster Combo kan brukes både inne og ute, og vi annbefaler at du bruker 2x sandsekker som holder den stabil uansett underlag. Den egner seg godt for både store og små fotball glade mennesker, til lek eller trening - uansett ferdighetsnivå. Du kommer til å storkose deg - i tillegg til å bli en bedre fotballspiller.

QuickPlay Fotballmålet er basert på QuickPlays unike- og pattenterte design. Dette gjør målet utrolig slitesterkt og robustt til tross for den lave vekten. Det passer perfekt til barn og ungdom, til bruk i hagen, i parken eller til å ta med til venner, familie og på ferie.

Alle stengene er ferdig festet med elastisk snor (akkurat som et telt) - dette gjør det enkelt for små som store å montere i tillegg til at det reduserer tapte deler. 

"Sammenlignet med de andre fotballmålene på markedet er QuickPlay-målene de beste. De er lette å sette opp, utrolig enkle å ta med - ja, du kan bare ta det med å spille hvor som helst"

Brad Friedel, tidligere keeper - USA & Tottenham Hotspur 


Slik bruker du fotballmålet:

Skuddvegg, fotballtrampoline eller ballvegg - kjært barn har mange navn.
QuickPlay Rebounderen er et morsomt, enkelt og effektivt treningsverktøy som hjelper deg øve teknikk, touch, ballkontroll og pasninger, alene eller sammen med andre - hvor som helst, når som helst.

Alt du trenger er bare et par minutter den første gangen for å venne deg til hvordan det oppleves når ballen kommer tilbake fra rebounderen - gled deg til mye lek og morro!

"QuickPlay Spot Rebounder er et fantastisk trenings-produkt som jeg bruker spesielt til individuelle treninger med spillerne. Rebounderen brukes også på egentreningsøkter for å finjustere touchet på ballen på en god og effektiv måte. Her får spillerne mange berøringer i tillegg til at mestringsfølelsen er veldig høy. Med tippeliga erfaring både som spiller og trener mener jeg derfor at dette produktet er helt unikt!"

Ole Hjelmhaug, UEFA A-lisens Trener. assistent trener Bryne FK 
og tidligere Tippeliga-spiller for Bryne FK, Sogndal Fotball 


Ofte stilte spørsmål og svar om Kickster Combo:

Hvem kan bruke Kickster Combo?

QuickPlay Kickster Combo kan brukes av alle! Store og små, til lek eller trening - uansett ferdighetsnivå. Du kommer til å storkose deg - i tillegg til å bli en bedre fotballspiller.

Hvor mange kan bruke den samtidig?

Man kan bruke Kickster Combo alene eller i grupper. Hvor mange dere vil være har egentlig ingen begrensning, men det vil selvsagt bli litt trangt jo flere man blir.

Hvor kan jeg bruke den?

Kickster Combo er sammenleggbar, veier kun 6 kg og settes opp/demonteres på under 2 minutter - uten opplæring. Den kan derfor brukes både inne og ute, i hagen, i hallen eller på løkka. Ja du kan til og med ta den med deg på ferie, hvor enn det måtte være.

Hvorfor er Kickster Combo så rimelig sammenlignet med konkurentene?

Det er i hovedsak tre grunner til at vi klarer å levere fantastiske produkter til uslåelige priser:

1) Store innkjøp:
Vi importerer store kvantum fra vår leverandør til vårt lager i Bergen. Store innkjøp = lavere priser.

2) Rimeligere produksjon:
Takket være QuickPlay Kickster Combo sin unike funksjonalitet og pantenterte design trengs det langt mindre materiell for å bygge effektive og robust reboundere og fotballmål. Dette gir en lavere produksjonskostnad, som igjen kommer deg som kunde tilgode.

3) Rimeligere frakt:
Siden Kickster Combo kun veier 8,3 kg (altså langt mindre enn sine konkurrenter), koster det selsagt også langt mindre for frakt når vi importerer de til Norge. Lavere vekt = Lavere fraktkostnad = Rimelige produkter til deg.

Hvilke baller kan jeg bruke til den?

Til Kickster Combo kan du bruke alle typer baller.

Hvordan holdes den stabil?

Det følger med plugger til å feste i bakken ved bruk på naturgress. Ved bruk på kunstgress, grus, i oppkjørselen eller på asfalt anbefaler vi at du bruker  2 sandsekker for å stabilisere produktet.

Hvor kjøper jeg QuickPlay Spot Rebounder?

Enn så lenge kan du kun kjøpe Kickster Combo fra vårt lager i Bergen eller via nettbutikken vår her på www.QuickPlay.no.

Hvordan blir den levert?

QuickPlay Kickster Combo sendes fra vårt varelager i Bergen via Mypack - som du henter på din lokale butikk.

2 års garanti
QuickPlay produkter er bygget for å vare, så hvert produkt som kjøpes på Quickplay.no er dekket av 2 års garanti! Hvis du har noen problemer med et produkt, vil du få ny del sendt ut samme dag. Alt vi ber om er for deg å sende et bilde av problemet til post@quickplay.no. Ringe oss gjerne for å diskutere dine problemer på 53697071
Videos
Anmeldelser
Nyhetsbrev