Rebounder/Skuddvegg

Vare 1 til 4 av totalt 12

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • PRO Rebounder(2,1mx2,1m)

  DET ULTIMATE TRENINGSVERKTØYET.

  Pro Rebounder er den eneste rebounderen som gir fotballspillere muligheten til  å jobbe med  fotball touchen både langs bakken og i luften. Den 2,1m x 2,1m store rammen føles enorm og gir spillerne på alle nivåer den beste muligheten til å jobbe med både nær teknikk,passnings kvalitet og avslutnings presisjon. Vinkelen på produktet er justerbart noe som gjør at produktet er perfekt å jobbe med både for fotball treneren. Pro Rebounderen er produsert i henhold til  internasjonale krav og er designet til bruk for både Fotball/Håndball klubber skoler og foreninger.Den er bygget for maksimal holdbarhet og fungerer perfekt i allslags vær! 

  Les mer

  Vanlig pris: kr 3 999,00

  spesial pris kr 3 499,00

 • Spot Elite Combo 3 i 1

  Spot Elite Combo Mål / Rebounder er et multi-funksjonelt treningsverktøy som kan bygges om til en Frisparkmur, Rebounder eller et profesjonelt  standard fotballmål. Dette portable treningsproduktet er perfekt for klubber og trenere på akademi nivå og settes enkelt opp på bare 2 minutter. Elite Combo Mål / Rebounder har ett  spent nett med en stor treff flate på 180 cm x 244 cm, den nedre delen har ektra vekt og gummibelegg som gjør at den står stabilt på alle underlag og har ingen behov for sandsekker eller andre typer vekter.

   

  EGENSKAPER

  • eCOACH tränings App
  • 180x244cm Fotballmål, Rebounder & Frisparkmur
  • Sterkt og holdbart materiale
  • 2 minuters set-up
  • Patententert flexi-post design
  • Medfølgende bag
  • 6 cones medfølger
  • Pro standard konstruksjon
   Last ned vår gratis app eCoach idag og utvikl  din teknikk og dine ferdigheter, klikk på bildet
   
   

   

  Les mer

  Vanlig pris: kr 2 499,00

  spesial pris kr 1 999,00

 • PRO Mini Rebounder(0,9mx0,9m)

  QUICKPLAY NYHET!

  PRO Mini Rebounder er en hard rebounder, og er derfor super vellegnet til målmann - og håndballtrening.

  Les mer

  Vanlig pris: kr 1 699,00

  spesial pris kr 1 399,00

 • QUICKPLAY - Spot rebounder 8`x 5`(H-152 x L244 cm)

  Quickplay Spot rebounder 8`x 5`er ofte kalt skuddvegg, ballvegg, fotballvegg eller skuddtrampoline. Vår multi funksjonelle fotball eller tennis rebounder , er en unik nyhet innen tennis og fotballutstyr. Den er ideell for egentrening på fotball øvelsene skudd, mottak og demping av ball eller generell ballkontroll. Det er lett å få til en god mestrings følelse med denne type rebounder. Denne rebounderen ligger under vårt system kalt soft pass, det vil si at ballen kommer tilbake til deg i en fart som gjør at du kan jobbe med ballen og få flere repetisjoner. QuickPlay Spot Rebounder er sammenleggbar, veier kun 7 kg og settes opp/demonteres på under 2 minutter - uten opplæring. Den kan derfor brukes både inne og ute, i hagen, i hallen eller på løkka. Ja du kan til og med ta den med deg på ferie, hvor enn det måtte være. Anbefaler våre sandsekker(uten sand) til bruk på frontbøylen for å holde rebounderen stabil. Les mer

  Vanlig pris: kr 1 499,00

  spesial pris kr 999,00

Vare 1 til 4 av totalt 12

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3